Jag har flera omöjliga mål i livet. Ett av dessa är att springa 10 km under 40 minuter. På löpartugg kallas det sub-40! Jag har detta nästintill omöjliga mål som en ledstjärna i mitt liv.

Det får mig att må bra! Att nå målet är ju nästintill omöjligt men vägen dit, den gör mig lycklig. Varje dag vaknar jag och vet var jag vill komma. Varje litet steg mot målet skapar små lyckorus. Idag sprang jag 15 km med ett glatt gäng. Fantastiskt sett att börja löparmånaden med. När det var dags att ge sig iväg ösregnade det men jag trotsade regnet – att något är bra eller dåligt handlar ju om subjektivitet så det är bara att ändra inställning. Jag tycker faktiskt det är gött att komma hem genomblött och känna att jag smutsat ner mig lite! Hursomhelst så kom solen fram och det har blivit en alldeles fantastisk dag.

Utslitna och smutsiga löparskor

Som sagt, jag har fler omöjliga mål och kan verkligen rekommendera dig att skaffa några nästintill omöjliga mål. Det skapar lycka och välmående!